torstai 12. huhtikuuta 2018

Pirteyttä iholle: Peripera Juice time Sheet mask - Apple

Tostain vapaapäivän kunniaksi otin itselleni hetken ja päätin nauttia sheet maskista kotitöiden lomassa. Tänään postista pullahti paketti jossa oli Periperan omenan tuoksuinen sheet mask, jonka päätin testata.

Voi nyt osuttin sitten niin oikeaan maskiin minun kohdallani. Rakastan omenan tuoksua yli kaiken ja hakeuun todella usein hankkimaan tuotteita, jotka tuoksuvat omenalle, vaikka ne eivät olisikaan niin hirveän hyviä. Nyt kuitenkin osuin aika oikeaan.

Kun avaa pussin, niin ensimmäisenä tulvahtaa pirskahteleva Grammy Smith omenan tuoksu. Minähän hullaannun siitä samantien ja voisin tuoksutella pidemmänkin aikaa. Yllätykseksi sisältä ilmestyi todella ohut sheet maski, joka oli todella kostea. Kosteana maski oli melkein läpinäkyvä. Lupasi erittäin hyvää, mutta juman kekka kuinka vaikeaa oli löytää se kohta mistä maski avautuu, jotta sen saa naamaan. Pienen pyörittelyn jälkeen löysin oikean kohdan ja pääsin levittämään naamaan.

Kuten kuvasta näkyy, niin tämä naamio on todella ohut ja asettuu hyvin kasvoille. Erittäin miellyttävän tuntuinen naamalla ja pysyi hyvin paikallaan kaikissa iltapuuhissa. Maski oli riittävän iso tällaiseen länkkärinaamaan, vaikkakin nenän kanssa jäi maski lyhyeksi. Maski pysyi kosteana hyvin tarvittavan 20min. Omenan tuoksu ei ole naamalla liian vahva, että se kiusaisi jotenkin. Nestettä riitti myös levittää kaulanalueelle ja decolteelle.

Maskin jälkeen iho tuntui todella kosteutetulta ja kimmoisalta. Päälle laitoin hyluronihappo suihkeen joka sitoisi kosteuden hyvin. Tämän voisi myös laittaa ennen maskia, mutta touhun keskellä en itse muistanut.

HINTA
Hinta oli Ebayssa 3€ / 2kpl eli kyseessä oli todela huokeahintainen maski. Kuitenkin toimi erittäin hyvin ainakin omalla iholani. Harvoin näissä halvimmissa maskeissa on näin ohut itse maski.

ARVIO
Tuote on mielestäni hintansa arvoinen, mutta tasoittavan ominaisuuden sijasta sanoisin tämän tuotteen olevan hyper kosteuttava.
* Pakkaus 5/5
* Tuote 4/5
* Tuotelupaus 3,5/5
* Hinta-laatusuhde 5/5

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.