torstai 12. huhtikuuta 2018

Luksusta Arkeen: The SEAM Cleome Refining Dual Mask Wash Off

Moni joka on seurannut Youtube-kanavaani tietävätkin jo, että en ole oikein innostunut koskaan savinaamioista, enkä ole mielestäni niistä mitään hyötynyt. No, nyt saatan joutua syömään sanani, kun testasin The SEAMin Cleome Refining Dual Maskia., Jo heti ensimmäisestä käyttökerrasta sekaihoni tuntui rakastavan tätä tuotetta, koska en joutunut läträämään koko naamaan samaa tuotetta. Taas minä itse rakastin ajatusta, että en tarvitse kahta purkkia saadakseni tämän naamion naamaani. Ihannoin helppoutta kasvojen hoidossa, koska harvemmin on aikaa käyttää aikaa ja vaivaa naamaan ylettömästi. Karvojen hoidon on tapahduttava mieluiten muiden kotitöiden ohessa vaivattomasti.

Ylellisyys alkaa tämän tuotteen kohdalla jo heti pakkauksesta. Kun pakkausta katsoo, niin luulee hankkineensa kalliimmankin tuotteen, kun mitä itseasiassa on. Jo pelkästä pakkauksesta tulee hyvä olo, joka on kummallista. The Seam on panostanut määrätyissä tuotesarjoissaan tällaiseen minimalistisen tyylikkääseen, jopa skandinaaviseen, muotoiluun. Kaikin puolin pakkaus on rakennettu toimivaksi ja kaksoiskäyttöön täydellisesti sopivaksi. Pisteet myös mukana tulevalle välikannelle, joka ehkäisee tuotteiden sekoittumisen keskenään vaikka matkustaessa pakkaus olisikin ylösalaisin. Mukaan on myös pakattu pieni lusikka, jolla tuotetta voi annostella, jolloin ylimääräiset bakteerit eivät pääse rällästämään purkin sisällä.

Helppokäyttöisyys on tämän tuotteen ihanin asia. Samassa pakkauksessa on siis savinaamio ja kosteuttava naamio. Otat vain yhden purkin kaapista ja levität tuotteet kasvoille. Voit tarpeen mukaan käyttää molempia tuotteita, joka on hyvä asia sekaihoiselle. Tai voit tarpeen mukaan käyttää jompaakumpaa tuotetta, riippuen tarvitsetko puhdistusta tai kosteutusta. Omalla kohdallani tämä toimii mainiosti.  Toki tämän voi tehdä varmastikin muillakin tuotteilla, mutta en ole vielä törmännyt toiseen jossa ne olisi yhdistetty samaan yhtä tyylikkääseen ja toimivaan pakkaukseen.

Käytössä tuote on miellyttävä. Tuotteet on helppo levittää kasvoille ja molemmille riittää suositeltu 10-15 minuutin vaikutusaika aivan mainiosti. Savi naamio ehtii tuossa ajassa kuivahtaa, kun taas kosteuttava naamio ei pääse korpuksi samalla. Savinaamio toki hieman kiristää naamaa, niin kuin kaikki savinaamiot tahtovat tehdä. Kuitenkin tuotteet on kohtuullisen helppo pestä pois. Itse käytän apuna kasvosientä, jotta saan savinaamion irtoamaan ärsyttämättä ihoa ja lotraamatta vettä ylettömästi. Savinaamiosta näkee vaikutusaina hyvin miten se nostaa ihohuokosista törkyä tehokkaasti, kun taas kosteuttavan naamion jäljiltä iho on pehmeä ja kosteutetun tuntuinen. 

Täytyy kuitenkin muistaa, että savinaamio kuivattaa ihoa ja näiden käytön jälkeen ei voi unohtaa T-alueen kosteutusta, vaikka muut alueet kasvoista tuntuisivatkin ihanan kosteutetuilta. Itse käytin tuotetta osana korealaista 10 askeleen ihonhoitorutiinia, niin tuote toimi erittäin hyvin. Kuitenkaan en voi suositella tuotetta pahasti T-alueelta kuivaihoisille henkilöille.

cos DNAsta löytyi molempien maskien sisällysluettelosta hyvä selvitys mitkä aineet voivat olla ihoa ärsyttäviä ja tulokset näyttävät asiallisilta kaikin puolin. Olen jopa yllättynyt, miten vähän ärsyttäviä ainesosia on tuotteissa. Tässä ohessa linkit molempiin, niin voitte tutustua lähemmin.


HINTA
Tuotteen hinta on kohtuullinen mielestäni laatuun nähden. Tuotteen hinta vaihtelee riippuen myyjästä ja tarjouksista 12-20 euron välillä ennen rahteja ja tulleja. Kotimaista hankintakohdetta tällä ei ole, joten Ebay tai The SEAMin oma verkkokauppa ovat hyviä kohteita hankkia. Toki tuotetta saa useammalta muultakin korealaista kosmetiikkaa myyvältä taholta.

ARVIO
Itse hurahdin tuotteeseen täysin ja se tulee olemaan vakio tuotteena kaapissani varmasti jonkin aikaa, kunnes löydän jotain vielä mielenkiintoisempaa.

* Pakkaus 5/5
* Tuote 4,5/5
* Tuotelupaus 4/5
* Hinta-laatusuhde 5/5


Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.