tiistai 17. huhtikuuta 2018

Boxycharm x PUR luomiväripaletti - tästä on moneksi

Huhtikuun Boxycharm kuukausiboxista tuli heidän ja PUR Cosmeticsin yhteistyössä luoma luomiväripaletti. Itse asiassa tämä paletti oli syy itselleni boxin tilaamiseen, koska itse paletti erikseen PURilta tilattuna olisi ollut 36 dollaria olus rahdit ja Boxycharm maksoi 21 dollaria eli jo paletin hinnassa tuli säästöä.

Ihastuin palettiin heti ensinäkemällä, kun Andrean kanavalla näin ennakon tästä paletista. Olen etsinyt palettia, jossa ei olisi pää väreinä pinkkejä kuten viime talven kaikissa peleteissa tuntuu olevan. Täydellistä kesän sinistä olen etsinyt ja tässä paletissa tuntui sellainen olevankin.

Mikä väreihin tulee, niin paletin vahvuudet ovat ehdottomasti kesäisissä vaaleissa väreissä. Niissä pigmentti on kohdillaan. Varsinkin ylärivin kolmessa persikkaisessa mattavärissä. Vaaleissa väreissä on hyvä värivaihtelu, jolloin persikkaisen kesälookin tekeminen on vaivatonta ja häivyttämiselle on varattu myös hyviä neutraaleja värejä.

Shimmereiden kanssa on ehkä pientä säätöä. Eivät levity oikein mitenkään päin pensselillä. Jos saa luomelle kastellulla pensselissä, niin ne lohkeilee hyvin nopeasti kosteuden hävittyä. Sormella paineltuna ne tarttuvat hyvin luomelle ja pysyvät paikallaan. Kun niitä yrittää häivyttää, niin ne tuntuvat häviävän pensselin vetojen myötä myös kokonaan pois. Kun varsinainen lookki on valmis tulee vielä painella yksi kerros väriä sormella päälimmäiseksi jotta saisi intensiivisemmän tuloksen. Rajapinnassa tulee olla hyvin varovainen, jottei väri lähde mukaan.

Keskirivin shimmerit ovat todella kauniita värejä, mutta kuten sanoin, niin tuottavat haastetta levityksen osalta. Shimmereistä saa asennetta tai niillä saa maustettua perus smokey eyeta hyvin.

Alarivin tummat värit ovatkin tämän paletin heikkopaikka ihan tosissaan. Ruskeaan ja mustaan on lisätty glitteriä. Minusta tämä peliliike on ihan turha, koska glitterit eivät päädy luomille. Olisin odottanut hyvää mattaruskeaa ja -mustaa, joilla tehdä peruskuvioita ja tummentaa vaaleampia värejä. Musta ja ruskea ovat hyvin tahraavia ja blendaantuvat heikosti minun käytössäni aikankin.
Sininen on hyvin vahva väri, mutta kärsii samoista
shimmereiden ongelmista tarttumisen suhteen. Mutta kun tämän värin saa tarttumaan, niin se on ihan super intensiivinen ja saa minulta siksi anteeksi. Fuksian kohdalla ongelma on mielestäni pigmentin puuttuminen. Se toimii toki persikansävyjen tummentajana, mutta vaatii töitä blendautuakseen kunnolla.

Yksi paletin haaste on mielestäni myös hyvin puuterinen koostumus. Suosittelen vahvempia silmämeikkejä tehdessä tekemään silmämeikin ensin ja vasta sitten pohjan tai sitten todella hyvät jarrut silmien alle. Tummista varisee glitterit ja shimmerit levittyvät hyvin hippuina alaluomen alle.

Kun saa lopputuloksen valmiiksi, niin olen monen monta kertaa ihastellut värejä. Toki lopputulos on vaatinyt hyvin paljon töitä. Paletin monipuolisuus on yksi sen valttikortti. Yhdestä paletista saa räikeää kesämeikkiä ja arkeen sopivaa vaaleaa persikaa, unohtamatta perinteistä utusilmää.

Hinta-laatu suhde on mielestäni kohdillaan tuon 21 dollarin kohdalla. 36 dollarian kyllä enään maksaisi, kun sillä rahalla saisi jo Morphea, jossa useampia värivaihtoehtoja.

Teen vielä myöhemmin postauksen jossa esittelen eri lookkeja tästä paletista. Intagramissa on jo näitä päivittäin esitelty. Eli jos haluat kuikata ennakkoon, niin suuntaa intassa never30again .

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.