torstai 26. huhtikuuta 2018

Huhtikuun Boxycharm ensitunnelmat - asiallinen mutta ei wow

Ihanan maaliskuun boxin jälkeen odotukset olivat korkealla Boxycharmin huhtikuun boxin suhteen. Noin viikko maalikuun boxin saapumisen jälkeen ilmoitettiin ennakotietona, että yhtenä tuotteena tulee olemaan arvalla jokaiselle valittava Colorpopin luomiväripaletti. Hintaahan boxilla on 21 dollaria.

Ihan ehdottomasti halusin omaltaosaltani ottaa boxin ja katsoa mikä paletti itselle osuisi, koska yksi Colorpopin paletti minulla on jo omassa laatikossa ja olen hyvin paljon siitä pitänyt.

Tarvitsee kyllä sanoa, että ei tämä boxi tälläkään kertaa päässyt pettymystä aiheuttamaan, vaikkakaan en kaikkia mukana tulleita tuotteita tule käyttämään. Jopa tuo Colorpopin palettikaan ei ollut minun makuuni, mutta ei harmittanut. Laitetaan se arvalla eteenpäin tulevaisuudessa lukijoille ja katsojille.

Tuotevalikoima oli minusta juuri oikeassa suhteessa meikkejä ja ihonhoitoa. Myöskin tuotteiden arvo oli mielestäni kohdillaan.

TUOTTEET
* TARTE Tarteist Pro Glow, Liquid Highlighter
HINTA: 29 dollaria
* COLORPOP, Golden State of Mind luomiväripaletti
HINTA: 26 dollaria
* DR. BRANDT, Pores No More Vacuum Cleaner
HINTA 47 dollaria
* THE BROWGAL, Instatint - Tinted Eyebrow Gel
HINTA: 22 dollaria
* ADESSE, Hi Definition Liquid Listick
HINTA: 24 dollaria

YHTEENSÄ: 148 dolaria

Itse odotan tästä laatikosta ehdottomasti Tarten Pro Glown ja Dr. Brandtitin kasvonaamion kokeilua. Voin jo myöntää että jälkimmäinen on jo ollut testissä, mutta haluan kokeilla muutaman kerran ennen kuin annan teille arvioni.

Tässä linkki avausvideoon Youtubekanavalleni


Mitä mieltä olitte boxista?

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.