lauantai 30. maaliskuuta 2019

MIZON - Joyful Time Essence Mask

Kun selaat korealaisen kosmetiikan sheet maskeja, et voi olla törmäämättä Mizonin maskeihin. Tässä tekstissä koetan keskittyä vain Mizonin niin kutsuttuun perusmaski sarjaan 'Joyful Time Essence', jossa on 16 erillaista maskia. Jokaisella maskilla on oma vaikutusaineensa Aloesta ja Kurkusta Acai marjaan.

Tämä sarja on myös helppo aloitus korealaisen kosmetiikaan aloittelijalle. Maskit on helppokäyttöisiä, eikä niissä ole mitään outoja tuoksuja, mutta kaikki vaikutusaineet ovat hyvin korelaisessa kosmetiikassa tunnettuja eli jos löydät näistä omalle ihollesi sopivan vaikutusaineen, niin on helppo kerätä myöhemmin näitä omaan kokoelmaan.

Miellyttävää ihonhoitoa ihon parantamiseksi

Lainattu www.mizon.co.kr
Mizonin ajatus tämän maskisarjan takana on antaa työkaluja parantaa ihoa yhden sheet maskin täsmähoitoina. Et välttämättä saa yhdella maskilla suuria tuloksia, mutta esimerkiksi käyttämällä 3 samaa maskia viikon aikana saa jo huomattavia muutoksia aikaiseksi. Näitä maskeja ei tarvitse onneksi säästellä, koska ne eivät koskaan maksa mannaa, joten viikon täsmäisku ei riko kukkaroa.

Maskeissa on Mizonin oma kehittämä geeliäinen essence yhdistelmä, joka toimii aktiivisesti ihon kanssa ja luo ihon pinnalle aktiivisen vaikutuskerroksen, jossa essence saa tehdä työtään parantaen haluttua ongelmaa. On kuitenkin muistutettava, että kaikki vaikutusaineet eivät toimi kaikilla eli jos jokin maski on super hyvä jollain toisella, niin se ei välttämättä toimi sinulla yhtä hyvin.

Onko hinta-laatusuhde kohdillaan?

Kyllä on kohdillaan! Toki nämä maskit ovat halvimpien maskien joukossa, mutta niissä on kuitenkin laatu kohdillaan. Maskit ovat kohtuullisen helppoja avata pakkauksesta ja asettaa naamalle. Pysyvät hyvin paikallaan, vaikka tekisi kotitöitä. Maskeissa on oikeasti paljon essenceä, joka kannattaa naamalla oloajan jälkeen sielä sitaista käsivarsiin tai muualle kroppaan. Joka tippa hyötykäyttöön.

Itse käytän näitä maskeja sellaisella viikolla, jolloin olen suunnitellut käyttäväni useamman maskin. Sarja sheet maskaajille tämä on oikeasti todella hyvä tuote.

Mistä Mizonin sheet maskeja saa?

Mizonin sheet maskeja on hyvin helppo saada käsiinsä Suomessa. Ota rohkeasti Google käyttöön ja löydät varmasti useamman verkkokaupan, jotka myyvät näitä. Hinta pyörii joka paikassa 2-3 euron välillä. Lisäksi jos olet valmis odottamaan maskeja vähän pidempään, niin saatat saada Ebayn kautta niitä halvemmalla hinnalla, mutta toimitusaika Koreasta on 2-6 viikkoa riippuen toimittajasta.




Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.