tiistai 19. maaliskuuta 2019

COSRX, mustapäiden hävitys

Muutama kuukausi sitten kärsin itse hyvin vanhvasta mustapää ongelmasta ja tuntui, ettei ihohuokoset puhdistu sitten millään. Naama oli kuin kuun kraateripinta ja keräsi likaa kuin Itämeren troolarit konsanaan. Ehkä oli kyse ylidramaattisesta kriisistä naaman kanssa, kun väsymys pukkaa ja epätoivo iskee, mutta ongelma oli todellinen.

Aluksi otin käyttöön Dermosilin kumiharjan, josta juttua tämän linkin takana ja näin muutoksia siinä, että mustapäät haalenivat, mutta yhtäaikaa ihoni huusi hoosiannaa ja tutui jotenkin kärsivän. Mustapäät ja ihohuokoset eivät hävinneet mutta haalenivat. No, minähän en siinä itkupotkuraivari kriisissä voi sellaiseen tyytyä vaan kaivelin kaappejani vahvalla etsintävaihteella. COSRX!!!!

Muistin lopulta, että kaikkihan Korean suunnalla liputtavat akneettisen ihon ongelmissa COSRX-merkin tuotteisiin. Toki minulla ei ole varsinaista akneettista ongelmaa. Voisiko ne kuitenkin toimia tähän ongelmaan? Tutkin Youtuben ihmeellistä maailmaa hetken ja googlailin tuotteita ja yllätyksekseni minulla oli kaapissani aika hyvä valikoima tuotteita juuri käsilläni olevan ongelman selättämiseen. Päätin tehdä viikon testin ja ottaa merkin tuotteet iltarutiinin selkärangaksi.

Mekaanisesta kuorinnasta luopuminen

Olen aina nauttinut mekaanisesta kuorinnasta ja tuomasta tunteesta iholla. Kuorin ihon rankemmin kerran viikossa ja hellemmin 2 kertaa sen lisäksi eli yhteensä noin 3 kertaa viikossa. En ole koskaan ajatellut, että se voisi olla ongelmani ydin loppujen lopuksi. Tuolla excursiollani Youtuben maailmaan törmäsin useamman kerran ajatukseen mekaanisen kuorinnan lopettamisesta ja siirtymisestä kemiallisen kuorinnan käyttöön sekä tämän muutoksen yhteydestä ihohuokosiin ja mustapäihin. Voisiko tämä ollakin sylttytehdas ongelmani takana?

COSXR, isku mustapäille ja ihohuokosille

Päätin muuttaa koko iltarutiini kohtuullisen radigaalisti ja ujuttaa COSXRn tuotteita ihan joka väliin mihin vain voin, jotta voisin olla varma että toimivat keskenään. Älkää tehkö näin suuria muutoksia hetkessä, koska tulokset voivat olla päinvastaisia myöskin pahimmassa tapauksessa.

Otin käyttöön


  • Salicylic Acid Daily Gentle Cleancer
  • AHA/BHA Clarifying Threatment Toner
  • BHA Blackhead Power Liquid
  • Advance Snail 96 Mucin Power Essence

  • Näiden lisäksi aktiivisessa käytössä oli erillaiset kosteuttavat sheet maskit, koska huomasin näiden tuotteden kuivattavan ihoa jossain määrin. Ensimmäisten päivien aikana sain jopa kuivia länttejä naamaan, koska iho huusi muutoksen takia erroria. Noilla maskeilla sai hyvin tasattua tilanteen ja alle viikossa tämä setti alkoi tehdä tuloksiaan. Meikillisinä päivinä käytin Luonkosin puhdistuskakkua meikin poistoon ennen tuon kimaran käyttöä.

    Lopputulema

    Kahden viikon käytön jälkeen voin sanoa, että tällä setillä on mahdollisuus saada mustapäät haalenemaan ja vähenemään huimasti. COSXRn tuotteita ei hypetetä tässä tarkoituksessa mielestäni turhaan. Iho myös tottuu happoihin ja niiden kuoriviin vaikutuksiin viikossa ja itse huomasin ihon värin kirkastuvan ja ihohuokosten kutistuvan noiden mustapäiden häviämisen lisäksi. Voi toki olla myös, että sen hetkinen henkinen kriisini rauhoittui tuon kahden viikon aikana, mutta sekin on edistysaskel parempaan suuntaan. Tämän vuoksi on kokeiltava toinen "kuuri" tuossa parin kuukauden päästä. Pitänee oikeasti testat tulivatko tulokset happojen lisäämisestä rutiiniin vai muista tekijöistä. Kokeen jlkeen olen vähentänyt mekaanisten kuorinta-aineiden käytön lähes kokonaan ja siirtynyt happoihin.

    Tämä postaus on vain aloitus tutustumiseen lähemmin COSRXn maailmaan. Kirjoitan vielä jokaisesta tuotteesta tai tuotepareittain näistä lähemmin tulevissa postauksissani, koska tykästyin niihin. Yhtäaikaa en halua kertoa vielä mielipidettäni, koska haluan testata niitä muiden tuotteiden kanssa, jotta voin kertoa teille oman oikean mielipiteeni.

    Lähetä kommentti

    On Instagram

    © Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.