sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Mistä korealaista kosmetiikkaa? - Bearel

Saan jonkun verran Instagramin puolella kysymyksiä korealaisen kosmetiikan hankintapaikoista, joten aloitetaan uusi sarja, jossa esittelen sekä kotimaisia että ulkomaalaisia yrityksiä, joista voi hankkia koreakaista kosmetiikka helposti. Kerron kunkin esittelyn kohdalla myös tullausksesta ja rahdeista kyseisten yritysten kohdalla, jos sellaisia pitää huomioida tilatessaan heiltä.

~Tekstissä *-merkityt linkit ovat affiliaattilinkkejä~

Bearelin omat suosikkini samassa kuvassa
Aloitetaan esittelyt kuitenkin kotimaisesta pitkän linjan korealaisen kosmetiikan tarjoilijalla - Bearelilla*, joka on toiminut suomalaisessa k-beauty scenessä jo vuodesta 2016. Bearel on ollut omalla tavallaan myös uran uurtaja Suomessa, koska se oli pitkään ainoa yritys, joka möi vain korealaista kosmetiikkaa. Toki heidän vanavedessään on ilmestynyt monia muita tekijöitä alalle. Itselleni Bearel on ollut se ensimmäinen kosketus korelaiseen kosmetiikkaan. Näin on varmastikkin monelle, jotka ovat pidempää k-beautyä hypettäneet.

Bearelin valikoimassa on sekä korealaisia ihonhoitotuotteita sekä värikosmetiikkaa ryyditettynä korelaisille omianaislla hoitohärpättimillä. Tuotevalikoima on rakentunut 19 korealaisesta brändistä eri hintaluokista. Valikoimassa on kaikille korealaisesta kosmetiikasta innostuneille tuttuja brändejä kuten TonyMoly, Neogen, Mizon ja Missha. Lisäksi joukosta löytyy huomattavasti tuntemattomampia ja uudempia brändejä kuten BBIA, Sioris ja SNP. Bearel* toi isolla kädellä markkinoille Suomessa oman maahantuomansa bröndin Coxirin.
Bearelin itse maahantuoma brändi on Coxir

Itse koen, että Bearelin valikoima on laaja ja siitä löytyy tuotteita sekä aloittelevalle k-beauty intoilijalle, että pidempään genrestä intoilleelle tapaukselle kuten itselleni. Valikoima ei ole rajoittunut yhteen tyylisuuntaan vaan löytyy sopivasti kaikkea. Itse olen tyytyväinen kuinka he tuovat myös uusia merkkejä markkinoille. Coxir oli hyvä lisä laajan valikoimansa puolesta suomalaiseen valikoimaan.

Bearelin toimitus on aina nopeaa ja vaivatonta. Jokaisen pakettini olen saanut muutamassa päivässä lähipostiin. Postikulut ovat myös kohtuulliset 4€ (ilmaiset yli 50€ tilauksille). Uutta syksyllä 2019 oli, että Bearel avasi myls kansainvälisen verkkokaupan, josta voi tehdä tilaukset Suomen ulkopuolelle. Bearel on myös vahvasti esillä eri tapahtumissa ympäri Suomen, jolloin tuotteita pääsee hypistelemään livenä.

Bearelilta löytyy monia periteisia k-beauty brändejä
Hintataso Bearelilla* on ihan ok ajatellen, että hinta sisältää kaikki kulut Suomeen. Heiltä on myös turvallista ja helppoa tilata, vaikka ei englantia osaisi. Eli jos haluat tuotteen nopeasti ja helposti, niin Bearel* on hyvä valinta, varsinkin jos haluat valita kotimaisen verkkokaupan hankintapaikaksesi.

Bearelin* messutarjoukset ovat myös aina herkullisia, joten kannattaa ehdottomasti tsekata ne jos osut samaan tapahtumaan heidän kanssaan. silloin hinnat ovat tarjoustuotteilla hyvin kilpailukykyisiä ulkomaisiin verkkokauppoihinkin verrattuna. Muutoinkin heidän verkkokaupassa on aina hyviä tarjouksia tarjolla, joten kannattaa seurata niitä, jos etsit kiireettä jotain tiettyä tuotetta.

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.