maanantai 30. joulukuuta 2019

Uutta Bearelilta Frudia

Alkusyksystä BEAREL lanseerasi hieman hiljaisuudessa omaan valikoimaansa uuden brändin, FRUDIAn. Tämä fermentoituja hedelmä uutteita sisältävä sarja tuli heille tarjolle pienellä valikoimalla kangasnaamioita,käsirasvoja sekä muutama voidetuote. Brändillä on kuitenkin maailmalla laajempikin valikoima tuotteita, mutta Suomessa Bearel aloittaa tällä kompaktilla valikoimalla.

Frudian tuotteita aamuteen merkeissä
Frudian tuotteet perustuvat hedelmistä saataviin antioksidantteihin sekä muihin ihoa hyödyttäviin ainesosiin, joita hedelmistä saadaan. Tavoitteena on ollut luoda mahdollisimman luonnollisia tuotteita ihon elvyttämiseen ja hoitoon. Vaikka puhutaan mahdollisimman luonnollisesta, nikn tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa. Koreassa luonnonkosmetiikka on  vasta kehittyvä ala, vaikka luonnollisuudesta puhutaan paljon.

Tuotteet sisältävät 70-89% hedelmäuutteita. Nämä on hyvin korkeita määriä. Uutteiden laatu on myös korkea kylmäpuristuksen ansiosta. Näin hedelmien ja marjojen vitamiinit ja antioksidantit säilyvät tuotteisiin asti ja sitä myöden sinun ihollesi. Tuotteet tuotetaan käyttäen mahdollisimman vähän kemikaaleja, jotka voisivat ärsyttää ihoa.

Itse olen päässyt testaamaan sarjan kangasnaamioita. Näissä maskeissa on todella paljon seerumia pussissa. Seerumi on hyvin paksua, voiteen ja seerumin sekoitusta. Maski itse on jännä paksuhko mutta pehmeä istuu hyvin kasvoilla ja pysyy kosteana 20min hyvin. Lisäksi olen testannut käsirasvoja. Yksi tuubillinen on jo lähes lopou ja tuote on oiva käsilaukkutuote. Itselläni on ollut töissä mukana ja kosteuttaa käsiä tehokkaasti.

Bearelin uutuus brändi Frudia
Omasta mielestäni tuotteiden ainoa huono puoli on tuoksu. Käsirasvoissa varsinkin kohtuu tömäkkä tuoksu, mutta se haihtuu nopeasti pois iholta.

Pakkaukset ovat ihanan herkullisia. Sananmukaisesti syötävän nättejä, kuten kunnon korealaisen brändin tulee ollakin. Hinta-laatusuhde on mielestäni brändin kohdalla kohdillaan. Kangasnaamiot ovat 2,50€-3,90€. Käsorasvat 4,90€. Kasvovoiteet 23,90€.

Jos tuotteet kuullostuvat mielenkiintoisilta ja innostut testaamaan niitä, niin pääset BEARELin verkkokauppaan blogikirjoituksen linkeistä. Linkit ovat affiliaatti linkkejä eli niistä ostoksille klikkaaminen tukee myös minua yrittäjänä ja bloggaajana, mutta asiakkaana sinä et maksa mitään extraa.

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.