torstai 31. lokakuuta 2019

SKINFOOD nyt Suomessa!


🙈🙉🙊Julkaisu tehty kaupallisessa yhteistyössĂ€ BEAUTYKO kanssa🙈🙉🙊

I Love Me -messuilla Beautyko lanseerasi Suomeen SKINFOODin tuotteet. Monelta luultavimmin meni tÀmÀ lanseeraus ihan ohi, koska kyseisillÀ messuilla lanseerattiin niin monta uutuutta ja uuttaa asiaa, ettÀ vain HC korealaisen kosmetiikan vannoutuneet kÀyttÀjÀt tiesivÀt tÀmÀn. NÀin ollen ajattelin yhteistyössÀ BEAUTYKON kanssa kertoa teille SKINFOODIn taustoja. Kyse on kuitenkin merkistÀ, joka kantaa kultti statusta korealaisen kosmetiikan genressÀ.

Skinfoodin kaikkien tuotteiden raaka-aineet perustuvat ruokaan
Kyse on yhdestÀ korealaisen kosmetiikan vanhimmasta brÀndistÀ, jolla juuret jo vuodessa 1957. Toki moni on kuullut huhuja Skinfoodin lopettamisesta muutama vuosi takaperin, mutta kyse on ollut vain huhuista. Merkki on voimissaan ja sen laadukkaat ruokaan perustuvat tuotteet ovat markkinoilla kysyttyjÀ. Voisinkin sanoa, ettÀ tÀmÀ aluevaltaus on erittÀin hyvÀ Beautykolle ja skandinaaviselle korealaisen kosmetiikan valikoimalle.

"You are what you eat"


Skinfood nyt Suomessa www.beautyko.fi
Skinfoodin brĂ€ndi on hyvin vahva ja sen sanomaa toteutetaan hyvin tarkkaan kaikissa sen tuotteissa. “You are what you eat” – ”Olet MitĂ€ Syöt”. Skinfood on ainoa merkki markkinoilla, jonka tuotteet perustuvat ruokaan. He kĂ€yttĂ€vĂ€t tuotteissaan vain ensiluokkaisia syömiĂ€mmekin raaka-aineita juuri tĂ€mĂ€n vuoksi. KĂ€ytettyjĂ€ laadukkaita raaka-aineita ovat esimerkiksi:
- Brasilialainen musta sokeri
- EtelÀ-aasialainen musta hunaja
- Ranskalaiset viinirypÀleet
- Cheojeong-ri mineraalivesi
- Luomulaatuiset vihannekset kuten salaatti, kurkku ja tomaatit (sekÀ meidÀn oma suomalainen mansikka)

BrÀndi arvostaa myös raaka-ainevalinnoissaan kestÀvÀÀ kehitystÀ tukevia kasvatusmetodeja. LisÀksi kehittÀvÀt raaka-aineitaan kokoajan aina vain paremmiksi. PÀÀperiaate on löytÀÀ ne parhaat yksittÀiset raaka-aineet, joita kÀytetÀÀn tuotteissa. NÀin luodaan ajattomia tuotteita, joita rakastetaan vuodesta toiseen, jonka vuoksi brÀndistÀ on tullut yksi maailman suosituimmista brÀndeistÀ korealaisen kosmetiikan genressÀ.

Beautykon valikoimissa on jo Black Sugar
Strawberry Mask Wash Off
Skinfoodin tuotteista löytyy yksi omista ultimaattisista suosikeistani, joka on Black Sugar Mask
Wash Off, kuoriva sokerinaamio. Se on yksinkertaisesti syötÀvÀn hyvÀ tuote, joka hellii ihoa. Pian saan sitÀ helposti Suomesta Beautykon verkkokaupasta! Tulette varmasti kuulemaan lisÀÀ nÀistÀ tuotteista kuluvien kuukausien aikana, koska uusia tuotteita putoaa Beautykon verkkokauppaan pikkuhiljaa lisÀÀ.

LÀhetÀ kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.