torstai 24. lokakuuta 2019

KOKOSTAR, Slice Mask Sheet

Kokostar Slice Mask Sheet testissä
Välillä törmää markkinoilla tuotteisiin, joska näyttävät hyllyssä todella hyviltä, mutta kun otata ne käyttöön mietit, mitä hittoa?!? Kokostarin Slice Mask Sheet on kyllä nyt yksi tällainen tuote. Kaappasin nämä muistaakseni joskus tarjouksesta 3,50€/kpl tms. jonkun isomman ketjun ale-päiviltä. Ne jäivät kaappiin, mutta tänä vuonna ne ovat kuoriutuneet esiin, koska olen luvannut kuluttaa kangasnaamiovarastoani pois sen huikeasta koosta johtuen.
Kun lopulta otin nämä käyttöön, niin mietin kyllä vahvasti niiden funktiota. Normaali kangasnaamio tulee kokonaamalle, hoitaen koko alueen kerralla. Tämän maskin pussukassa, joka on muuten 30% isompi kuin normaalin kangasnaamio, ilmestuu levy, jossa on 12kpl vaikuttavan ainesosan kokoisia ja muotoisia paloja, jotka tulee irroittaa levystä ja asettaa kasvoille. Annetaan vaikuttaa täsmä hoitona kasvoilla tai vartalolla. Tuotteen pitäisi kirkastaa ja kosteuttaa väsynyttä ja harmaata ihoa.

Kokostar Slice Mask Sheet naamalla
Voitte arvata montako mielipidettä minulla on tästä tuotteesta. Hyvin harvoin voin sanoa tuotetta hyödyttömäksi ja vielä harvemmin olla suosittelematta korelaista tuotetta. Aloitetaan nyt vaikka: Seerumin määrä tässä naamiossa on mielestäni naurettavan vähän ajatellen, että tämän pitäisi olla vaikuttava innovatiivinen tapa hoitaa ihoa. Seerumin vähyyden vuoksi palaset eivät liimaudu kunnolla ihoon ja kasvojen kaarevilta osilta ne putoavat helposti pois. Roskaa kertyy entistäkin enemmän verrattun normaaleihin kangasnaamioihin. 

Harmillista on, että vastaava tuote kokonaisena maskin voisi olla jopa super kiva tuote käyttää. Nyt hauskuus puuttuu hauskana myydystä tuotteesta.

Tuotetta myyvät esimerkiksi: eleven.fi (3,60€), Lyko (4,90€), Stockmann (4,90€). Tätät tuotetta löytyy aivan varmasti monesta muustakin paikasta, muta tässä muutama esimerkki hintoineen.


ARVIO: 💖

------------------------------------
ARVIOT
👽 = yak, en käyttäisi tai koskisi uudestaan, kiertoon jo ennen loppua. Henkiläkohtainen inhokki.
💖 = hiin ja hiin tulisi käytettyä, jos ei muuta olisi vaihtoehtona, mutta kaupasta en ostaisi.
💖💖 = käyttäisin jos ilmaiseksi saisin, mutta en välttämättä ostaisi kaupasta.
💖💖💖 = ei aiheuta kriippsejä, eikä ikon hihkaisuja. Hyvä perustuote, jossa hinta kohtaa laadun. Saattaisin ostaa joskus mielijohteesta.
💖💖💖💖 = Ihana tuote, jonka ostaisin tuleaisuudessa, jos kaapissa olisi tilaa vanhoille tuttavuuksille. Toimii hyvin minun iholleni. 
💖💖💖💖💖 = Super tuote, jonka ihan varmasti ostan uudelleen kaappiini, koska harmittaa jopa, että se loppui liian aikaisin. Toimii minulla säännöllisessä käytössä.
😍 = Hanne super IHQ tuote, joka vaatii erityishuomiota. 


Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.