Yhteistyökumppanit

Esittelen blogissani kolmekymppiselle iholle sopivaa ihonhoitoa. Otteeni on rehti ja rempseä. Sydämenasia on korealainen kosmetiikka, mutta sytyn kaikelle uudelle. Pyrin tuottamaan materiaalia tasaisesti Instagram tililleni @never30again , Youtube - kanavalleni Never30Again sekä kirjoitettuun blogiini. Ensitunnelmat ja -kokeilut ilmestyvät yleensä instagramiin stooreihin sekä feediin ja myöhemmin, kun olen käyttänyt tuotetta useamman kerran, kirjoitan mielipiteeni tuotteesta blogiin. Näin palvelen seuraajiani parhaiten, eikä tuotteista tule vain ensivaikutelmaa, vaan se mitä tuote oikeasti tuntuu päivittäisessä käytössä.

Teen mielelläni pidempaikaisia yhteistöitä, koska näen niiden olevan seuraajan silmissä hyödyllisempia. Näissä tuotteet näkyvät tasaisemmin feedissä, jonka seurauksena yritys saa myös parempaa luonnollisenoloista näkyvyyttä. Yhden kuvan postaukselle en näe olevan suurtakaan hyötyä yritykselle viime kädessä. Siksi olenkin hinnoitellut yhteistyösarjat myös pienemmille yrityksille sopivaan hintaluokkaan. Kysy rohkeasti hinnastoa tai kerro mitä kaipaat, niin tarjoan sinulle palveluani.

Kun itse pidän tuotteesta esittelenkin niitä mielelläni ja olenkin saanut tehdä monien lempibrändieni kanssa yhteistyötä kuluneiden vuosien aikana.

Jos olet kiinnostunut yhteystyötä kanssani, voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse never30again@gmail.com . Saat pyytämällä myös IG tilini statistiikan ja portfolioni.


YHTEISTYÖKUMPPANIT 2020

BERNARD CASSIERE - Tuotteiden esittelyä sekä tuotetestauksia Instagramissa sekä blogissa
FIKSURUOKA (kaupallinen) - Fiksun hävikkiruuan/-tuotteiden esittelyä Instagramissa
GLITTERNISTI - Glitteröintiä Instagramissa, glitterikoulun testailua
HIISIHOMES (kaupallinen) - Kodinomaisen asumisen esittelyä Instagramissa kuvauspäivän muodossa.
KOLME COSMETICS - Tuotteiden esittelyä Instagramissa sekä blogissa
LIDL (kaupallinen)- Tammikuussa olin mukana Lidlin Cien Cellular Beauty lanseerauksen IG markkinoinnissa.
LYKO - Lykon oman brändin tuotteiden esittelu Instagramissa
NARSKUTTELU (kaupallinen) - Aikuisten ksylitolipastilli kampanja keväällä 2020 Instagramissa
MADARA - Tuotteiden esittelyä Instgramissa sekä blogissa
MARIA NILA - Marsaanan kautta tuotteiden esittelyä Instagramissa sekä blogissa
SKINCITY (kaupallinen) - Alku keväästä Instagram markkinoinnissa Skincityn Ihotesti ja korealainen Make P:rem
SOTHYS - Kevään uutuustuotteiden esittelyä Instagramissa ja blogissa

AFFILIAATTI YHTEISTYÖKUMPPANIT 2020

Näiden yritysten kautta olen tehnyt sekä Performission ja Adtraction kautta affiliaatti linkkien muodossa yhteistöitä sekä Instagramissa että blogissa. Yhteistöihin on kuulunut myös pr-lähetysten esittelyä.
Käyttämällä näitä linkkejä tuet minua bloggaajan ja yrittäjä, koska saan palkkion linkkien kautta tehtyjen ostosten perusteella.

BEAREL
LYKO
NOBE
On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.