keskiviikko 12. elokuuta 2020

Luonnonkosmetiikka vinkkejä

[mainos] House of Organic:n Luonnonkosmetiikkapäivät ovat 12-16.8.2020, joka tarkoittaa, että keskiviikosta sunnuntaihin on ilmoilla erittäin hyviä luonnonkosmetiikan tarjouksia. Yllätyksekseni, kun sain listan mitä on luvassa kullekin päivälle, niin olin yllättynyt, että listalla on monia omia suosikkejani. 

Luonnonkosmetiikkapäivät toimivat, niin, että kaikkina neljänä päivän on muuttuvat tarjoukset, joten tarjouksiin kannattaa tarttua kun ne näkee tai varautua siihen, että ne eivät ole enää seuraavana päivänä tarjolla. Tarjoustuote erät myydään pois ja tarjous päättyy. Alla vinkkaan omat vinkkini, joihin itse tarttuisin tai joita omasta kaapistani jo löytyy. Koko kampanja-ajan kuvaston löydät täältä. Voit tilata jokaiselta päivältä tarjoukset ja käyttää koodia YHDISTÄ, jolloin kaikki tilauksesi kampanja ajalta yhdistetään yhteen.


Minusta tällä kertaa on tarjouksessa mainioita luonnonkosmetiikan tuotteita, joista alla muutamia jokaiselta päivältä.


KESKIVIIKKO 12.8

Keskiviikkona eli tänään tarjousten vaihtoehdot, jotka itseäni kutkuttaisi oli todella monta. Itse tilaisin varmasti keskiviikkona jotain ihanaa itselleni. Joukossa on ihonhoidon klassikoita, jotka ovat jo löytäneet paikkansa luonnonkosmetiikan rakastajien joukossa.

LAPONIE Gel Cleancer tai Milk Cleancer - Erittäin laadukkaat ja miellyttävät puhdistustuotteet. Vaikka en ole pakkausten puolesta niiden rakastaja, niin sisältö on oikeasti todella laadukasta. Tarjoushinta 14€.


MURUMURU C-vitamiiniseerumi - ylistetty kosteuttava ja kirkastava seerumi. Purkin sisältö on rumaa kuin susi, mutta toimii iholla erittäin hyvin. Seerumi ei kaipaa alhaista PHta välttämättä toimiakseen. Tarjoushinta 19€.

WELEDA Skin Food -voide - Ison yleisön ylistämä todella paksu kosteuttava voide. Varmasti täydellinen voiden kuivalle iholle Suomen talveen, Hyvä hetki tankata varastoon. Tarjoushinta 12€.


TORSTAI 13.8



BYBI Strawberry Booster
- Ihoa hellivät kasvoöljy, joka kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Öljyt ovat nyt nousseet muotiin ja talvea kohti on hyvä olla muutama niitä varastossa. Tarjoushinta 13€.


LAPONIE kasvosuihke - Aivan ihana kosteuttava kasvosuihke järkevän kokoisessa putelissa. Imeytyy hyvin ihoon ja kosteuttaa todella hyvin. Ei rullaa muiden tuotteiden alla, vaikka kerrostaisi. Tarjoushinta 22€.


S5 Renew Seerumi - Ensi käyttökerrasta minut yllättänyt seerumi. Iho on seuraavana aamuna niin levänneen oloinen ja kosteutettu. Tarjouksessa on seerumin matkakoko, joka sekin on kohtuullisen kokoinen. Tyyriin seerumin järkevä pakkaus testata. Tarjoushinta 19€.

SENJA Nordic Nectar - Ehdoton luonnonkosmetiikan aatelinen. Kasvovesi ja seerumi yhdessä tuotteessa. Todella kosteuttava. Mun ihonhoitorakkaus. Tarjoushinta 23€.

PERJANTAI 14.8

LUONKOS puhdistuskakut - No, näistä ei tarvitse edes puhua sen enempää, kuin että täydelliset meikin kuin meikin poistoon. Tarjoushinta 22€.


PURE=BEAUTY Birch Sap MIst + Hyalyronihappo - Olen testannut sarjan Juniper Mistin ja jos tämä on yhtä hyvä, niin tarjoushinta on todella mainio tälle hinnalle pakkauskokoon nähden. Tarjoushinta 17€.


LAUANTAI 15.8

CATTECO Shampoopalat - Ne vain ovat yksinkertaisesti shampoopalojen aatelia. Jos olet tarpeessa shampoopaloihin, niin tarttuisin tilaisuuteen. Tarjoushinta 9€.


SUNNUNTAI 16.8

LAPONIE kasvovoide - Uusin kosmetiikka rakkauteni. Kevyt geelin ja voiteen hybridi, jossa moni kotimainen raaka-aine yhdistyy ihanaksi voiteeksi. Tarjoushinta 25€.


EVOLVE Bio-Retinol Gold Mask - Tähän tarttuisin, koska tarjoushinta on oikeasti mielestäni hyvä ja tuote laadukas. Tämä on itselläni vielä testijonossa hyllyssä, kun kirjoitan tätä. Tarjoushinta 26€.

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.