maanantai 3. elokuuta 2020

Aikaa minulle ja mieli kuntoon


Kynnys osallistua kurssille on matala
[mainos, sisältää ale-koodin] Olen luvannut jo pitkään aikaa itselleni. Jotenkin sen hankkiminen on ollut vaikeaa kun arki on hektistä ja tekosyille on paljon vaihtoehtoja. Nyt tämän tavoitteen toteutan 4 päivää viikossa Mirkan ja Essin vetämällä RENTOUDU, VAHVISTU JA VOIMAANNU -verkkokurssilla (koodilla "HANNE55" kurssin saa hintaan 55€). Saan tehdä kurssin milloin haluan, missä haluan ja voin tehdä sen jännittämättä timmejä trikoo mimmejä (kyllä tää pulla jännittää).

Tuntuu kuin kävisin koko ajan hyperventilaatiotilassa, eikä mieli tunnu lepäävän hetkeäkään. Nukun levottomasti, eikä kroppakaan voi ihan parhaalla mahdollisella tavalla. Olen tiedostanut tämän ongelman jo pidemmän aikaa, mutta arjesta oman ajan saaminen on tuntunut mission impossiblelta, kun erityislapsi vie aikaa ja kotikin pitäisi hoitaa.

Liikkuvuus rangassa on hävinnyt melkein kokonaan iän ja ylipainon vuoksi, joten pieni liikkeen lisääminen ei olisi pahasta. Jos vaikka verkkokurssille osallistuminen olisi helpompaa kuin varsinaiselle salille lähteminen, kun ei tarvitse välttämättä hankkia lastenvahtia, jotta voi toteuttaa osallistumisen. Lisäksi ei tarvitse jännittää miten trikookansa ajattelee mun vararenkaasta kropan ympärillä. Nyt voin osallistus pieruverkkareissa pelkäämättä katseita.
Parveke voi muuttua jooga/meditaatio paikaksi


Välineistöksi riittää mitä kotoa löytyy ja laite, jolla katsoa lähetykset
Kurssi toteutetaan live-lähetyksinä, jotka voi jälkikäteen myös katsoa Vimeosta, jolloin voit valita oman päiväohjelman mukaan osallistutko liveen vai teetkö päivän harjoitteen muuhun itsellesi sopivampaan aikaan. Livelähetykset ovat 4 kertaa viikossa eri aikoihin eri teemoilla. Teemoina on FLOW JOOGA, YINGJOOGA, AAMUN LEMPEÄT HERÄTYKSET, HENGITYSHARJOITUKSET ja MEDITAATIO. Kuulemma kaikki harjoitukset sopivat sellaisille, joilla ei ole mitään aikaisempaa kokemusta joogaamisesta tai meditaatiosta. 
Harjoitukset on aikataulutettu 4 päivälle viikossa eri kellonaikoihin, mutta voit tosiaan tehdä harjoitteet milloin itse tahdot ja omaan arkeesi sopii. Et myöskään tarvitse erityistä välineistöä kurssin osallistumista varten. Vain tilan ja hetken aikaa. Harjoitusten pituudet vaihtelevat 10 minuutista 90 minuuttiin.

Koska innostuin kurssista itse, niin sain neuvoteltua Mirkan ja Essin kanssa teille seuraajilleni ihan super hinnan tälle 10 viikon kurssille, jonka materiaalia saa loppu vuoden katsoa vapaasti halutessaan. 

Kurssin normaali hinta on 85€, mutta koodilla ”HANNE55” saat kurssin 55€. 

Eli kurssi maksaa vain 5,50€/viikko ja joka viikko on 4 harjoitetta eli yhdelle harjoitteelle jää hintaa alle 1,50€.

Kurssi alkaa 16.8 ja kestää 10 viikkoa.

Tuutko säkin mukaan?


Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.