torstai 14. marraskuuta 2019

"Mustaakultaa" rasvoittuvalle iholle

Tuote saatu Kolme Cosmeticsilta testiin

Kolme Cosmeticsin Syväpuhdistava kasvosaippua

Kolme Cosmetics on pieni sipoolainen luonnonkosmetiikaan tox free ja zero waste -mentaliteettiin keskittyvä yritys. Pihalla omassa puutarhassa kasvaa osa raaka-ainneista, jotta niiden korkea laatu voidaan taata asiakkaalle. Tuotteet pakataan paperiin ja niiden inci-listat ovat niin lyhyitä, että jokainen meistä osaa tulkita ne ja tuntee lähes jokaisen raaka-aineen tutkimatta Googlen avustuksella nettiä. Rehellistä kotimaista käsityötä hyvillä arvoilla mielestäni.

Kolme Cosmetics - Rehellistä kotimaista käsityötä


Kolme Cosmeticsin syväpuhdistava kasvosaippua
Kolme Cosmeticsin valikoimissa on monia mielenkiintoisia tuotteita, joista kahta olen päässyt testaamaan ja molemmat ovat löytäneet paikan kylpyhuoneen kaapistani. Toinen tuotteista on ToxFree Face Salt Bar AC Detox, joka on syväpuhdistava kasvosaippua. Tuotteen syväpuhdistavat ainesosat ovat aktiivihiili ja bentoniittisavi, jotka myös helpottavat rasvoittuvaa ihoa. Näiden ominaisuuksiensa vuoksi tuotetta suositellaan akneen ja epäpuhtauksiin taipuvalle iholle.

Itse testasin tuotetta ensimmäisen kerran loppukeväästä, mutta tuolloin tuote tuntui kuivattavan ihoa. Jotkin savituotteet ovat tehneet tätä minulle aika ajoin, joten en ollut yllättynyt, että näin kävi. Jätin kuitenkin tuotteen kaappiin odottamaan talvea ja ihon muuttumista siihen suuntaan. Oma ihoni selkeästi kestää ihan eri tuotteita kesäisin ja talvisin, joten usein jätän tuotteet odottamaan toista vuoden aikaa, ennen kuin siirrän ne ei sopiviin.

Eri tuotteet sopivat eri vuodenaikoihin


Syksyn tullen otinkin tämän uudestaan testiin, kun hormonaaliset ongelmat kasvojen iholla tuntuivat räjähtävän käsiin ja työkiireiden vuoksi, ei vain ollut aikaa ihonhoidolle. Näisssä olosuhteissa tuote toimii aivan mielettömän hyvin minun ihollani. Muutoinkin minusta tuntui, että tuote parani mitä enemmän sitä käytti. Tuote irroittaa tehokkaasti, mukana tulevalla pesulapulla levitettynä, päivän aikana kertyneen talin ja epäpuhtaudet ihosta. En ole tuntenut tarvetta käyttää tämän kanssa yhtäaikaa savinaamioita. Näin ollen pääsin omalla tavallani eroon savinaamioista, jotka taas eivät sovi iholleni oikeastaan mitenkään päin kuin kertaluontoisina muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Tuote on saatavilla Kolme Cosmeticsin verkkokaupasta. Hinta on 14,95€. Tuote on hyvin riittoista käytössä ja sen mukana tule Taputapun bambu-pesulappu, jolla tuotteen levittäminen ja pesu on helpompaa. Samalla pesulappun toisella puolella voi kuoria hellästi ihoa.


Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.