torstai 12. syyskuuta 2019

EYENLIP Sheet Maskit

Eyenlip kangasnaamioita on 7 erillaista

Lopultakin Suomeen saatiin oikeasti kohtuuhintainen sheet mask merkki, kun Beautyko sai maahantuontilistalleen Eyenlip-merkin, joka on korealaisen ikämitan mukaan hyvin uusi brandi markkinoilla. Tuoteet ovat edullisia, mutta niiden laatu on erittäin hyvä hintaan nähden. Moni perusmerkki jää koreassa sen laatutason alle.

Eyenlipillä on valikoimissa kangasaamioiden lisäksi kasvo- ja vartalovoiteita näin alussa, mutta Beautykon Jenni on puhunut somessaan hyvin vahvasti, että valikoima tulee laajenemaan myös muilla sarjan tuotteilla.


Sheet maskeissa bröndillä on 7 erillaista naamiota erillaisiin tarkoituksiin. Omaksi suosikiksesni nousi heti ensimmäisellä käyttökerralla Salmon Oil-versio. Pelko oli että se on vähän kalaisa, mutta ei muuten ole!

Onko EYENLIP kokeilemisen arvoinen?

Kilpailutilanne Koreassa sheet maskien osalta on todella kovaa ja vain hyvät tuotteet pärjäävät markkinoilla. Maski on kuitenkin yksi markkinoiden halvimmista vaihtoehdoista, joten ei voi odottaa high-end laatua. En kuitenkaan sanoisi, että nämä olisi huonoja, vaan sanoisin hinta-laatusuhteen kohtaavan erittäin hyvin. Tuotteen kohdalla saat kyllä rahallesi vastinetta.

Suomessa myydään paljon huonompiakin kangasnaamioita kalliimmalla. Itse tykkään hinnoittelusta, koska näillä on helppo aloittaa sheet maskien käyttö ilman mieletöntä rahallista panosta. Lisäksi niitä saa kohtuu hinnalla Suomesta. Tähän hintaan ei ole tarpeen tilata niitä Koreasta.

Millainen sheet mask on?

Oma ehdoton suurin plussa näiden maskien kohdalla on seerumin määrä. Pussissa on oikeasti paljon seerumia, joka mahdollista sheet maskien pitkänkin käytön minuuttimääräisesti. Ne eivät kuivahda heti naamalle. Pussiin jää myös seerumia niin paljon, että voi sivellä decolten alueelle tai käsivarsiin. Noille alueille seerumi yleensä riittää muissakin merkeissä, mutta näissä on niin paljon, että itse hoidan myös sääret seerumilla. Pakkausta ei siis kannata suoraan nakata roskiin, vaan käyttä kaikki seerumi ihon hyväksi.

Mistä Eyenlip kangasnaamioita saa?

Beautykon verkkokauppa on hyvä aloituspaikka, koska sieltä saa sarjan koko valikoiman helposti yhdestä paikkaa. Sheet maskien lisäksi suosittelen kaappaamaan kasvovoiteen mukaan tilaukseen, koska ne ovat samalla tavalla hinta-laatusuhteessa erittäin hyviä. Peittoaa monen marketti merkin vastaavan hintaisen mennen tullen.
Beautykon verkkokaupan lisäksi näitä kangasnaamioita saa Kärkkäiseltä, Osuuskauppa Arina (Limingantullin ja Linnanmaan Prismat) sekä Sweety.fi. Naamioita löytyy myös joistain pienistä kivijalkaliikkeistä.

Hakusanat: Beautyko Eyenlip korealainenkosmetiikka ihonhoito kangasnaamiot sheet mask

Lähetä kommentti

On Instagram

© Never30again. Made with love by The Dutch Lady Designs.